Kundeservice:
75 22 22 52

Om os

Historien og personerne bag Maggies.dk
Maggies forhandler primært brugskunst og specialiteter, og vores koncept går ud på, at man kan få gaver som er sammensat af brugskunst og delikatesser. Vi har et stor udvalg af brugskunst og specialiteter. Her kan man samle en gave som består af forskelige ting fra shoppen, få dem lagt i en gaveæske med en personlig hilsen, og sendt til den der skal have gaven.

Maggies har eksisteret siden 2009, hvor vi åbnede vores fysiske butik på Torvegade 5, Ølgod snart oplevede vi behovet for en webshop med fokus på gavekurve, og det besluttede vi os at gøre noget ved. – Maggies.dk er idag repræsenteret i hele Danmark.

Maggies er i dag drevet af Margit og Frantz Kristensen. Det er os, der modtager dine ordrer, pakker dine ting og besvarer dine mails.
 
Sikkerhed & Kundeservice:
Det er vigtigt for os at have tæt kontakt og dialog med vores kunder, og vi ønsker, at du føler dig godt tilpas og i gode hænder, når du handler hos os. Vi er kendt for en god og tilfredsstillende kundeservice.
 
Du skal være tryg, når du handler på Maggies.dk.
Vi overholder selvfølgelig de gældende love og regler for salg på internettet for at gøre vores brugere helt trygge ved Maggies, kan du se vores bedømmelser og udtagelser på Trustpilot. 
Vi glæder os til at pakke din næste gave ind.

Husk: Vi sender samme dag ved mindre bestilling inden kl. 10.00
           Gratis fragt uden omdeling ved køb over 500,-kr
           Ved køb for mere en 1000,-kr for du varen leveret til døren.