Kundeservice:
75 22 22 52

Betingelser

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Maggies. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Maggies.

 

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Maggies. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejledende art.

Juridisk og socialt ansvar
Bemærk at du jf. dansk lovgivning skal være fyldt 18 år for at købe alkoholdige drikkevarer med en alkoholvolumenprocent på 16,5% og derover. Du skal ligeledes være fyldt 16 år for at købe varer med en alkoholvolumenprocent der er lavere end 16,5%.

Leveringstidspunkt og transport
Fragt udregnes efter vægt. Gratis fragt uden omdeling (pakken hentes på posthuset eller GLS shop) ved køb over 500,-kr.
Ved omdeling (pakken leveres af Post Nord eller GLS) her er fragten gratis ved køb over 1000,-kr.
Levering af varer fra Maggies anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord eller GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Maggies.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vores WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

 

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Maggies skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse Maggies. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Maggies har stillet dig i udsigt. Maggies vil så vidt det er mulig reparere varen, kan dette ikke lade sig gøre byttes varen. 

 

Fortrydelsesret
Maggies yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Maggies underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i  samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

 

Oplysningspligt 
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kontakt@maggies.dk.

 

Pris og betaling
I Maggies har du mulighed for at betale med Dankort, Visa Dankort, Visa-electron, E-dankort, Mastercard, Maestro, JCB, American Express, ved problemer af betaling kan pengene overføres til Jyske sparekassen konto nr. 7381-6580920231 ring på 75 22 22 52 og få hjælp.